.
Bahçenize uygulanacak olan sentetik çim halı seçimi oldukça önemlidir. Suni çim halılarınızın bahçeniz olan uyumu sağlamak için fiyat & performans segmentinde en uygun halıyı seçmeniz gerekmektedir.

%100 doğal görünümleri sayesinde, normal çimden ayırt etmek çok zor olan suni çimler, bahçe peyzaj çalışmalarının olmazsa olmazları. Özellikle 2016 yılında bir çok bahçelerde sentetik çim uygulanmaktadır. Mâkül fiyatları ve uzun yıllar boyunca sorunsuzca kullanılması sebebiyle oldukça tercih edilen bahçe çim halılar istenilen renk seçeneklerinde üretilmektedir.

Bahçe düzenleme işleri için genellikle tercih edilen bir materyal olan suni çim, bahçelerinizi güzelleştirmek için ve bahçenizden maksimum rahatlık almanız için özel üretilmiştir.



Normal çimlerin ilk günkü tazeliğini ve canlılığı koruması oldukça zordur. Sürekli olarak bakım yapılması gerekmektedir. Bunun için oldukça fazla zaman harcamanız ve kaliteli bakım ilaçları kullanmanız gerekmektedir. Tabii sadece bakım da yetmez. Düzenli olarak sulama, çok kar yağışı zamanlarında üstünü kapatma, hatta çok güneş gördüğü zaman gerçek çim sararacağı için yine korunması gerekmektedir. Fakat, yapay çimler ile bu sorunlar tamamen ortadan kalkmıştır.

Satın aldığınız bahçe halısı, yapay olduğu için kesinlikle böceklenme ve kurtlanma yapmaz. Düzenli olarak hergün bakım yapmanıza gerek kalmaz. Periyodik olarak temel bakımları yapıldıktan sonra hiç bir sorun çıkartmadan uzun yıllar sorunsuzca kullanılabilir. Özel UV emici teknolojisi sayesinde güneş ışınlarına maruz kaldığı zaman sararma yapmayacağı gibi, kar yağışlarında ve don seviyesindeki soğuklarda sentetik çim donmaz.

Günün, haftanın stresini atmak için bahçenizde vakit geçirirken birden bire oraya çıkan haşerelerden, deformasyona uğramış gerçek çimlerinizden, rengi solmuş, yana yatmış, çok uzamış çimleriniz sizin stresinizi daha da arttırmaya sebebiyet vermektedir. Bu nedenle suni çim alımı yaparak bahçelerinizi güçlendirebilir, huzur dolu vakitler geçirebilirsiniz.



Yazılan bu makaleye;

bahçe halısı, bahçe çim halı, balkon halısı, çim halı fiyatları, bahçe zemin kaplama, bahçe halısı fiyatları, çim bahçe düzenleme, bahçe yer döşeme, bahçe halısı fiyat, bahçe için çim, kaliteli çim,

kelimelerinden ulaşılmıştır.