bahçe bakım çalışmaları, bahçe için suni çim, bahçe düzenlenmesi, bahçe güzelleştirme,

Dekoratif çim halı peyzaj çalışmaları için oldukça önem arzeden bir materyaldir. Peyzaj çalışmalarında önemli olan kalite ve görselliği suni çim halılar ile karşılayan peyzaj firmaları, bakım gerektirmediğinden dolayı ve kesilip her şekle girebildiğinden dolayı dekoratif suni çim halıları tercih etmektedirler.

Sulama gerektirmeden kullanımı söz konusu olan suni çim halılarda, devamlı olarak sulanması gereken gerçek çimlere nazaran daha çok tercih edilmektedir. Kent meydanlarına, evlerin bahçelerine, otel içlerine hatta ev içlerine uygulanması oldukça basit olan dekoratif suni çim halılar sayesinde; sulama, ilaçlandırma, eşeleme vs. gibi sorunlar ortadan kalmıştır. Bu sebepler her geçen gün dekoratif çimler daha çok talep görmektedir.



Özellikle park ve bahçeler için kullanılacak olan sentetik çimlerin, doğal görünümü sayesinde gerçek çimden ayırt etmek son derece zordur. Doğa ile %100 uyumlu yapısı sayesinde, doğaya hiç bir zarar vermez. Ayrıca uzun ömürlü kullanım yapısı nedeni ile özellikle oteller tarafından da tercih edilmektedir.

Dekoratif amaçla kullanılan suni çimin gerçek doğal çime göre avantajları saymakla bitmez. Başlıca; Sulama gerektirmez. Gerçek çimlere göre ekonomiktir. Sıcakta genleşme veya solma yapmaz. Soğukta donma ve renklerde matlaşma yaşatmaz. Gerçek çim gibi gübreleme gerektirmez. Periodik olarak biçme yani kesilme işlemi gerektirmez. Böceklenme yapmaz.

bahçe peyzajı, bahçe suni çim, park ve bahçe müdürlüğü, park ve bahçe güzelleştirme, ucuz suni çim,

Dekoratif çimlerin kullanım alanlarına değinecek olursak; Otel odalarında, otellerin odalarındaki balkon ve tuvaletlerde, otellerin restoranlarda, otellerin müşteri karşılama ve çocuk oyun alanlarında, havuz kenarı peyzaj çalışmalarında dekoratif çimleri tercih ettikleri görülmektedir.

otel için suni çim, otel görselleri, max royal, otel dekoratif çim, otel peyzaj çalışmalar,


Otellerin haricinde, kır düğünü yapılan yerlerde genellikle suni çim tercih edilmektedir. Tamamen sağlıklı olan suni çim seçilmesindeki en büyük etken, herhangi bir eğimin olmaması ve üzerine basıldığı zaman yapısal bir bozukluk meydana gelmemesidir.

kır düğünü, kır düğünü suni çim, kır düğünü sentetik çim, kır düğünü için yer, kır düğünü yeri düzenlenmesi,


2016 senesinde özellikle çocuk yuvaları, kreş ve anaokullarında tercih edilen suni çim %100 sağlıklı olduğundan dolayı son yıllarda özellikle çocukların olduğu yerlerde tercih edilmektedir.

kreş için suni çim, sağlıklı suni çim, dekoratif suni çim, dekoratif amaçlı suni çim, anaokulu suni çim, kreş dekoratif çim,


Bu yazıyı okuduktan sonra suni çim halı fiyatlarını merak ediyorsanız bir önceki yazımıza göz atabilirsiniz => SUNİ ÇİM HALI FİYATLARI

Ayrıca, suni çim ve sentetik çim üretimi yapan firmalar ile iletişime geçmek ve fiyat teklifi almak için de bu yazımıza bakabilirsiniz => SUNİ ÇİM ÜRETEN FİRMALAR